CANINA CELULOZNI PRAH 400G

12,49  z DDV

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Opis

Prehranski dodatek za pse in mačke – 100% čista celuloza, brez dodatkov.

 

Naravna vlakna za zdrava prebavila in pomoč pri hujšanju. V B.A.R.F. prehrani celuloza poskrbi za potrebne prehranske vlaknine za zdravje črevesja. Vlakna so brez okusa in vonja, hipoalergična in jih živali jedo brez težav – vsestranski od mladička do starejšega hišnega ljubljenčka, za vse življenje.

 

Canina® Celulozni prah lahko uporabljamo na več načinov:

  • za ciljno zmanjšanje telesne teže (hujšanje) v primeru debelosti z nadomeščanjem dela običajne hrane z nizkokaloričnimi vlakninami
  • za čiščenje debelega črevesa, za podporo neravnovesju v črevesju, kot je napihnjenost, za izboljšanje absorpcije hranil iz črevesja v kri, spodbujanje naravne črevesne peristaltike
  • pri mačkah celuloza pomaga lažje izločiti pogoltnjeno dlako, kar prepreči tvorbo sprimkov dlak (t.i. »hairballs«) v prebavnem traktu
  • izboljšana konsistenca blata optimizira praznjenje analnih žlez in preprečuje analno blokado

 

Sestava: 100% celulozni prah

Analitske sestavine in vsebnosti: maščobe 0%, surove vlaknine 80%, beljakovine 0%, surovi pepel 22%

 

Navodila za uporabo (dnevno na žival):

  • 0,5 g do max. 1 g na kg telesne teže (max. 80 g)

Žival je treba počasi navaditi na celulozo (odmerek se postopoma poveča do največ 1 g na kg v enem do dveh tednih). Če na dan zaužijejo več obrokov, je treba skupno količino celuloze razdeliti med posamezne obroke.

  • Za hujšanje ali za izboljšanje konsistence blata: približno 5% do max. 10% dnevnega obroka nadomestite s Canina® Celuloznim prahom.

 

Potrebno je upoštevati, da zmanjšanje dnevne količine hrane zmanjša tudi potrebne vitalne snovi. Če to počnemo več kot 4 tedne, je treba uporabiti vitaminsko-mineralna dopolnila za uravnavanje metabolizma in za zadovoljevanje dnevnih potreb živali.

Živali zagotovite zadostno količino sveže vode, da se izognete morebitnemu zaprtju.

 

Neto količina: 400g

Priljubljeni izdelki

Plačilo po povzetju ali preko PayPal-a

Zajamčena kakovost

Jamčimo za kakovost izdelkov v naši spletni trgovini. Če z izdelkom niste zadovoljni nam ga lahko vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Poštnina

Poštnina ni vključena v ceni izdelka in se obračuna po povzetju.