Kanina Spa

Trimanje.

To je proces odstranjevanja odmrle dlake iz kožuha, s katerim omogočimo rast novim dlakam. Opravlja se s pomočjo različnih trimerjev ali pa kar s prsti. Trimanje je pravilen način odstranjevanja dlake pri večini terierjev in drugih resastih pasmah. Če trimamo pravilno, je ta način odstranjevanja dlake za psa neboleč. Za nekatere pse bi lahko rekli, da jim trimanje celo godi.

Striženje.

Če želite, da je vaš ljubljenček urejen še bolj, kot si to želi sam, mu po dogovoru skrajšamo dlako in ga počešemo. Ko se boste sproščeni vrnili z dopusta, se ne čudite, če bo imel bolj urejeno frizuro kot vi.
Cena friziranja je odvisna od pasme oz. želene končne oblike kožuha.

Kopanje.

V salonu imamo kopalnico, ki je namenjena tudi največjim gostom. Vašega kosmatinca okopamo s šamponom in preparati znane profesionalne blagovne znamke Chris Christensen. Sijajno, kajne?
Cena kopanje je odvisna od velikosti psa in preparatov, ki ji pri tem uporabimo.

Čiščenje ušes.

Ušesa očistimo s posebno temu namenjeno tekočino in z vatiranimi paličicami. Po želji iz ušes odstranimo tudi odvečno dlako. Če vas pes ne posluša najbolj, zagotavljamo, da vas bo vsaj dobro slišal.

Striženje krempljev.

Kremplje postrižemo in po potrebi pobrusimo ostre robove. Problematičnih krempljev ne strižemo, ampah jih le obrusimo s pilico. Da vaš ljubljenček ne bo od veselja obrusil vas, ko se boste vrnili ponj.

Terapija z infrardečimi žarki.

Infrardeča kabina deluje na principu infrardečih žarkov, ki z energijo prodirajo v tkivo. Takšna terapija deluje globinsko in je zato mnogo bolj učinkovita. Temperatura v infrardeči kabini se giblje nekje med 24 in 26 stopinjami Celzija. Dva ventilatorja pa skrbita za prezračevanje. Dlaka po sušenju v infrardeči kabini je gladka in sijoča. Šušenje dlake v infrardeči kabini je manj agresivno od sušenja s fenom.

Infrardeče sevanje se uporablja tudi za zdravljenje zvinov, izpahov, poškodb mišic, artritisa, bolečin v mišicah in je preverjeno učinkovito pri:

  • izboljšuje metabolizem in cirkulacijo,
  • obnavlja in čisti kožo,
  • pospešuje krvni obtok,
  • učinkuje pri zdravljenju izvinov, krčev, otrplih sklepov,
  • učinkuje pri sproščanju bolečin,
  • izboljšuje imunski sistem,
  • na splošno izboljša počutje, zdravje in odpornost proti boleznim.

Cenik

Kanina s.p. ni davčni zavezanec.

Trimanje 40 € / uro
Striženje 20 € – 65 €
SPA kopanje – maxi 30 €
SPA kopanje – mini 15 €
SPA sušenje – maxi 40 €
SPA sušenje – mini 15 €
Čiščenje ušes 8 €
Striženje krempljev 8 €
Nega zob 20 € – 35 €
Razčesavanje 30 € / uro
Terapija z infrardečimi žarki, 30min 18 €
Paket 10-ih 150 €