CANINA BIOTIN FORTE (ZA DLAKO) 200g/60 tablet

31,56  z DDV

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Opis

Dopolnilna hrana za pse – dodatek k hrani za pse za dlako, kožo in kremplje

Pomanjkanje biotina in vitaminov B kompleksa v prehrani pogosto povzroča ekceme, srbečico, izpadanje dlake, krhko dlako brez sijaja, motnje v pigmentaciji ter suho kožo s prhljajem.

Canina Biotin Forte tablete so uravnotežene sestave in imajo visoko vsebnost naravnega vitamina B. Primerne so za odpravljanje problemov kot so ekcem, prhljaj, izpadanje in lomljenje dlak ali pri menjavi dlake, še posebej za dolgodlake pse (bobtaili, maltežani, špici, novofundlandci ipd.). Predoziranje ni možno, ker se odvečni biotin izloči iz telesa. Zaradi zelo visoke vsebnosti biotina (5mg/tableto) so zelo primerne tudi za breje in doječe psice. Canina Biotin Forte začnite dnevno dodajati psici dva do tri tedne pred kotitvijo in ga dodajate do odstavitve mladičev. Dodajanje Canina Biotin Forte tablet ob menjavi dlake le-to pospešuje, nova dlaka je zdrava in ima optimalno pigmentacijo.

Biotin za:
– sijočo, močno dlako
– zdravo kožo brez prhljaja
– optimalno pigmentiranje dlake, smrčka in blazinic
– močni, trdni kremplji

Sestava: kvas

Analitske sestavine: surove beljakovine 45,0%, surovi pepel 14,9%, surove maščobe 3,7%, surove vlaknine <0,3%

Prehranski dodatki na kg: biotin 1.500.000mcg (= 5 mg na tableto)

Navodila za uporabo (dnevno na žival):
Ena tableta na 10kg telesne teže (največ 5 tablet).
Dani odmerek upoštevajte 8 tednov, nato zadostuje polovica odmerka.

Pakiranje: 200 g (cca 60 tablet)

Izsledke o pozitivnem delovanju biotina pri težavah s kožo in dlako so potrdili veterinarji v praksi, kjer so preverjali učinek biotina na pse. Rezultat je pokazal, da so z relativno kratko terapijo (3 – 5 tedne) z biotinom pozdravili 45 % vseh problemov z dlako, pri 28 % pa so občutno izboljšali stanje. Da ne bi prišlo do zgoraj opisanih problemov, moramo s prehrano zagotoviti redno preskrbo psa z biotinom. Upoštevati moramo, da vsebujejo meso in mesni odpadki zelo malo biotina in da ga žito ter izdelki iz žita vsebujejo le delno ali sploh ne. Dodajanje biotina v hrano je zato nujen preventiven ukrep proti bolezenskim spremembam dlake.

Priljubljeni izdelki

Plačilo po povzetju ali preko PayPal-a

Zajamčena kakovost

Jamčimo za kakovost izdelkov v naši spletni trgovini. Če z izdelkom niste zadovoljni nam ga lahko vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Poštnina

Poštnina ni vključena v ceni izdelka in se obračuna po povzetju.