SPA

Trimanje.

To je proces odstranjevanja odmrle dlake iz kožuha, s katerim omogočimo rast novim dlakam. Opravlja se s pomočjo različnih trimerjev ali pa kar s prsti. Trimanje je pravilen način odstranjevanja dlake pri večini terierjev. Če trimamo pravilno, je ta način odstranjevanja dlake za psa neboleč. Za nekatere pse bi lahko rekli, da jim trimanje celo godi.

Striženje.

Če želite, da je vaš ljubljenček urejen še bolj, kot si to želi sam, mu po dogovoru skrajšamo dlako in ga počešemo. Ko se boste sproščeni vrnili z dopusta, se ne čudite, če bo imel bolj urejeno frizuro kot vi.
Cena friziranja je odvisna od pasme oz. želene končne oblike kožuha.

Kopanje: V howtelu imamo dve kopalnici. V eni kopamo manjše kužke, druga pa je namenjena tudi največjim gostom. Vašega kosmatinca okopamo s šamponom in preparati znane profesionalne blagovne znamke Chris Christensen. Sijajno, kajne?
Cena kopanje je odvisna od velikosti psa in preparatov, ki ji pri tem uporabimo.

Čiščenje ušes.

Ušesa očistimo s posebno temu namenjeno tekočino in z vatiranimi paličicami. Po želji iz ušes odstranimo tudi odvečno dlako. Če vas pes ne posluša najbolj, zagotavljamo, da vas bo vsaj dobro slišal.

Striženje nohtov.

Nohte postrižemo in pobrusimo ostre robove. Problematičnih nohtov ne strižemo, ampah jih le obrusimo s pilico. Da vaš ljubljenček ne bo od veselja obrusil vas, ko se boste vrnili ponj.

Vse naštete storitve nudimo tudi za pse, ki niso gostje howtela.

Terapija z infrardečimi žarki.

Infrardeča kabina deluje na principu infrardečih žarkov, ki z energijo prodirajo v tkivo. Takšna terapija deluje globinsko in je zato mnogo bolj učinkovita. Temperatura v infrardeči kabini se giblje nekje med 30 in 36 stopinjami Celzija. Dva ventilatorja pa skrbita za prezračevanje. Infrardeče obsevanje se uporablja tudi za zdravljenje zvinov, izpahov, poškodb mišic, artritisa, bolečin v mišicah itd. Infrardečo kabino uporabljamo tudi za sušenje. Dlaka po sušenju v infrardeči kabini je gladka in sijoča. Šušenje dlake v infrardeči kabini je manj agresivno od sušenja s fenom.

Pozitivni učinki terapije z infrardečimi žarki.

Zdravilni učinki infra rdeče savne pri ljudeh so na Kitajskem znani že dobrih 3000 let. Infrardeča savna pomaga še pri bolečinah in otrdelosti v ramenih, artritisih, mišičnih krčih in poškodbah možganov, pri lajšanju težav menopavze, nespečnosti in išiasu. Z izpostavljanjem infrardeči svetlobi lako hitreje pozdravite brazgotine pri opeklinah, krepite spomin in dosežete hitrejše izgubljanje odvečne telesne teže. Podoben učinek ima terapija tudi na pse:
• Pospešuje izločanje maščobnih celic.
• Izboljšuje metabolizem in cirkulacijo.
• Obnavlja in čisti kožo.
• Pospešuje krvni obtok.
• Učinkuje pri zdravljenju izvinov, krčev, otrplih sklepov.
• Učinkuje pri sproščanju bolečin.
• Izboljšuje imunski sistem.
• Na splošno izboljša počutje, zdravje in odpornost proti boleznim.

Cenik SPA

Trimanje  40/uro
Striženje  20-65
SPA kopanje – maxi 30
SPA kopanje – mini 15
SPA sušenje – maxi 40
SPA sušenje – mini 15
Čiščenje ušes 8
Striženje nohtov 8
Čiščenje zobnega kamna 20-35
Razčesavanje 30/uro

 

Terapija z infrardečimi žarki, 30min 18
Paket 10-ih 150

Cene so v Eur. Kanina s.p. ni davčni zavezanec.

Sporočite nam kateri tretma ste si izbrali ali nas pokličite na 051 373 577. Subtitle text