CANINA CANHYDROX GAG 600g/360 tablet

99,79  z DDV

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Opis

Dopolnilna hrana za pse – za zdrav razvoj okostja, za sklepe, tetive, vezi in vezna tkiva

 

CANHYDROX GAG je namenjen kakovostni preskrbo veznih tkiv, sklepov, kosti, tetiv, vezi, hrustancev in zob. Primeren je za težje in večje pasme, tako za mladiče, kot tudi za delovne in starejše pse. Dikalcijev fosfat je organska snov, ki inducira razvoj kosti in se nahaja v kosteh (preko 50%) ter v zobeh (preko 90%). Podpira nastajanje kalusa, elastične trdnosti kosti, razvoj zdrave trdne zobne sklenine, oblikovanje ravnih okončin (ukrivljene noge na X in na O, šibki sklepi), ob rednem dodajanju preprečuje osteoporozo in podpira zdravo izgradnjo okostja. Ekstrakt gojenih školjk za preskrbo veznega tkiva in sklepnega hrustanca z glikosaminoglikani (izboljšanje funkcije elastičnosti sklepov). Vsebuje omega maščobne kisline, ki dokazano zavirajo vnetja in na ta način zmanjšajo bolečine. Vitamin C krepi vezna tkiva in vpliva na moč zobnih dlesni. Vitamin E in selen ščitita celice, pomagata pri razgradnji škodljivih produktov presnove (kot antioksidanta). Priporočamo ga tudi za hitrejše celjenje kosti po zlomih, operacijah ipd.

 

Sestava:  30 % dikalcijev fosfat, kvas, 10 % ekstrakt iz mesa školjk (Perna canaliculus), prah morskih alg, magnezijev oksid

 

Analitske sestavine in vsebnosti: surov pepel 35,2 %, surovi proteini 20,0 %, surova olja in maščobe 4,4 %, vlaknine 1,1 %, kalcij 8,6 %, fosfor 3,7 %, metionin 1,1 %

 

Nutritivni dodatki na kg: 100.000 mg vitamin C kot čista snov, 10.000 mg vitamina E,  12 mg selena kot natrijev selenit

 

Navodila za uporabo (dnevno na žival):

Mladiči od 8. tedna dalje: preventivno 2 tableti na 10 kg telesne teže do 15. meseca starosti

Pri deformiranih okončinah: 4 tablete na 10 kg teže (največ 16 tablet) vsaj  4 mesece, nato zadostuje 2 tableti na 10 kg teže.

Starejši psi: 4 tablete na 10 kg telesne teže (največ 16 tablet)

Delovni psi: 2 tableti na 10 kg teže – pred in v trajanju obremenitve

Po zlomih kosti: 4 tablete na 10 kg teže (največ 16 tablet) – med trajanjem rekonvalescence

 

Navedenih količin doziranja ne smete prekoračiti.

 

Neto količina: 600g (okoli 360 tablet)

Priljubljeni izdelki

Plačilo po povzetju ali preko PayPal-a

Zajamčena kakovost

Jamčimo za kakovost izdelkov v naši spletni trgovini. Če z izdelkom niste zadovoljni nam ga lahko vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Poštnina

Poštnina ni vključena v ceni izdelka in se obračuna po povzetju.