CANINA BARFER’S BEST ZA MAČKE 180G

11,19  z DDV

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Opis

Dopolnilna hrana za mačke – najboljše za hranjenje po B.A.R.F. konceptu (Bone and Raw Foods – bio hranjenje s surovim mesom), 100 % naraven izdelek brez dodatkov.

 

CANINA Barfer’s Best za mačke vsebuje vse vitamine in minerale naravnega izvora, vključno s kalcijem, ki ga mačke, hranjene s surovo hrano, nujno potrebujejo. Vsebuje kalcijev citrat kot vir kalija, se lahko resorbira in je nepogrešljiv pri izgradnji čvrstih kosti, zob, krempljev in mišic – aktivira številne encime, nadzoruje živčne impulze in podpira delovanje srca. Barfer’s Best za mačke vsebuje aminokislino tavrin, ki ga mački ne morejo proizvajati sami, a je nepogrešljiv za zdravo aktivnost in dober vid. Pomanjkanje tavrina lahko povzroči slepoto. Naravne morske alge prispevajo vitamine, mikrominerale (jod, fluor), encime, aminokisline in izboljšujejo pigmentacijo. Kvas prispeva vse preostale vitamine, vključno z B vitamini in biotinom. Visoka vsebnost encimov, mineralov in mikroelementov spodbuja aktivnost ter ščiti kožo in dlako.

 

Sestava: kalcijev citrat, morske alge, kvas

Analitske sestavine in vsebnosti: kalcij 8,24%, pepel 26,1%, surovi proteini 20,1%, surove maščobe 2,0%, surove vlaknine 0,9%

Prehrambeni dodatki na kg: 10.000mg taurina

 

Navodila za uporabo (dnevno na žival):
Odvisno od velikosti mačke: 1 čajna žlička, največ 2 žlički
(1 čajna žlička = približno 5 g)

Priporočenih priporočil za hranjenje ne smete prekoračiti.

 

Neto količina: 180 g

Priljubljeni izdelki

Plačilo po povzetju ali preko PayPal-a

Zajamčena kakovost

Jamčimo za kakovost izdelkov v naši spletni trgovini. Če z izdelkom niste zadovoljni nam ga lahko vrnete in vrnili vam bomo kupnino.

Poštnina

Poštnina ni vključena v ceni izdelka in se obračuna po povzetju.