Pogosta vprašanja

Pasja trgovina

Vprašanje1

Odgovor1

Vprašanje2

Odgovor2

ŠOLA

Vprašanje1

Odgovor1

Vprašanje2

Odgovor2

HOWTEL

Kakšen je tipičen gost howtela?

Naš tipičen gost je prijazen pes ženskega ali moškega spola vajen bivanja v hiši ali stanovanju.

Velikost gosta?

V našem howtelu so dobrodošli gostje vseh velikosti in pasem.

Zdravstveno stanje in cepljenja?

Ob registraciji bomo preverili ali je kuža cepljen. Vsi gostje morajo biti cepljeni proti steklini in sicer najman 14 dni pred registracijo. Mladiči morajo biti cepljeni po programu cepiv proti otroškim boleznim. Od zadnjega cepljenja do registracije mora preteči najmanj 7 dni. Odpravljeni notranji zajedalci. Odpravljeni zunanji zajedalci (bolhe).
Ob registraciji vas bomo prosili za zdravstveno knjižico psa oz. njegov potni list.

Psička in gonitev?

Če prijavite psičko praviloma vprašamo kdaj je bila zadnja gonitev. Od začetka zadnje gonitve do nastanitve v howtelu mora miniti najmanj 5 tednov. Včasih naredimo tudi izjemo, ki pa je odvisna od trenutne zasedenosti howtela.

Psička pričakuje mlade, kaj sedaj?

Če je psička breja želimo, da nas na njeno stanje opozorite. V primeru možnosti kotitve v času bivanja v howtelu se bomo dogovorili za poseben tretma.

Naš kuža je v zrelih letih.

Gostom v zrelih letih namenjamo posebno pozornost. Ob prijavi nas bo zanimalo kaj mu še posebej ugaja. Potrudili se bomo, da bo bivanje zanj pri nas udobno in prijetno.

Imamo mladička…

Super. Mladički zahtevajo posebno pozornost. V howtelu ne moremo hkrati gostiti več kot dva mladička zato pravočasno preverite zasedenost. O podrobnostih se bomo pogovorili.

Naš kuža je izključno kuhano hrano…

Zanj bomo glede na njegov urnik pripravljali enako hrano kot jo je doma.

Smo v časovni stiski!? Ali bi lahko prišli po našega psa in ga tudi dostavili?

Zavedamo se dragocenosti vašega časa zato smo v ponudbo vključili tudi prevoz vašega ljubljenca do howtela. Ob zaključku bivanja ga lahko pripeljemo domov.

Na tej strani boste našli odgovore na najpogostejša vprašanja. Ob kliku na pasico z naslovom se bodo odprli odgovori. V primeru, da željenega odgovora ne najdete nam pišite na naslov info@kanina.si.