Howtel

Kanina Howtel

Kanina Howtel

Howtel Kanina je najprijaznejši in daleč najbolj udoben hotel za pse. Veste zakaj?

Ko se prvič odločite, da nam boste zaupali svojega ljubljenčka, vas bomo povprašali o vsaki podrobnosti, ki bi lahko prispevala k njegovemu dobremu počutju. Kakšna je prava mera aktivnosti in počitka, kakšno prehranjevanje mu ustreza in v kakšni družbi se najbolje počuti. Enako skrbni smo pri udobju. Howtel Kanina je eden redkih pasjih hotelov, kjer gostje bivajo v prijetnih in toplih notranjih prostorih, kjer jim nudimo kar najvišjo stopnjo udobja.
Trudimo se, da se vsak naš gost v howtelu počuti kot doma. In verjamemo, da smo pri tem uspešni. Sicer pa… kaj vam že skuša povedati vaš ljubljenček vsakič, ko ga želite samega pustiti doma?

How, how…. howtel? Morda je čas, da mu prisluhnete.

Že v osnovni ponudbi bodo vašega psa razveseljevali:

  • trije sprehodi v naravi
  • počitek dopoldan in popoldan
  • igre v skupini
  • česanje in krtačenje
  • dva obroka hrane (prvi zjutraj, drugi zvečer)
  • nočno spanje (za goste, ki so z nami cel dan)

Howtel Kanina je prvi v Sloveniji svojim gostom ponudil BARF – presno hrano za pse. Naši gostje, po predhodnem dogovoru z lastniki, brez doplačila uživajo v obrokih, pripravljenih po recepturah naših kolegov iz ZDA. Preizkušena formula je v ZDA osnova za pripravo BARF hrane že več kot 30 let. Za gosta z alergijo, prekomerno težo ali kako drugo težavo, bomo sestavo hrane prilagodili tako, da bo zanj primerna.

Za zdravstveno oskrbo skrbijo Veterinarska klinika Trstenjak in Zajc, Klinika Tristokosmatih, Veterinarska klinika za male živali Lesce oz. na vašo željo klinika, ki jo obiskuje vaš pes.

Kako zgleda dan v Howtelu Kanina?

Po jutranjem pretegovanju dan v howtelu pričnemo s prvim sprehodom ob 6. uri. Sledi zajtrk, ki ga gostje nestrpno pričakujejo med 7. in 8. uro. In ker psi ne želijo tekati naokrog s polnimi želodci, jim po zajtrku privoščimo čas za počitek in mirno prebavljanje.

Ob 10. uri začnemo z različnimi razvedrilnimi aktivnostmi kot so igranje v skupinah in aktivnosti po posebnih programih, ki jih vnaprej dogovorimo z vami.

Da bi naši gostje kar najbolj uživali v igri, skupine določimo glede na starost, velikost in karakter psa. Pasja igra in ostale aktivnosti seveda potekajo pod našim budnim očesom.

Med 12. in 14. uro je čas za opoldanski sprehod, ki mu sledi še en krog razvedrilnega programa z druženjem in igro, na vašo željo pa tudi treningom ali nego v frizerskem salonu. Tisti, ki teh aktivnosti ne želijo, lahko še naprej uživajo v prijetnem popoldanskem dremežu.

Howtel Kanina je opremljen z Jacuzzijem za pse in infrardečo kabino. Na vašo željo bo vaš kosmatinec lahko užival v SPA tretmajih. Z veseljem vam bomo svetovali kaj bi bilo zanj najbolj primerno.

Med 18. in 19. uro sledi večerni sprehod.  V poletnih mesecih ga zamaknemo na kasnejšo uro, glede na temperaturo. Med 19. in 20. uro se gostom že cedijo sline, zato jim ponudimo večerjo. Gostje, ki z nami preživijo tudi noč, se nato utrujeni počasi začnejo pripravljati na zaslužen nočni počitek.

Po zgornjem programu poteka polni penzion 24 ur na dan, polpenzion pa vsak dan med 6. in 20. uro.

Poleg osnovnih storitev, ki jih nudimo v polpenzionu in polnem penzionu, lahko v howtelu izbirate tudi med dodatnimi aktivnostmi ena-na-ena.

Dodatni hitri sprehodi so namenjeni gostom, ki potrebujejo tek in dodatno gibanje. Izvajamo jih poleg dveh sprehodov, ki sta že vključena v osnovni paket in trajajo 30 min. Način sprehoda dogovorimo ob prijavi. Ko se vaš maratonec vrne s sprehoda, bo v howtelu zaspal kot mucek.

Program za zniževanje telesne teže. Če ste bili v zadnjem času preveč radodarni s priboljški, lahko med vašo odsotnostjo poskrbimo za primerno dieto. Vašega psa hranimo z BARF hrano, pripravljeno po receptu za zniževanje telesne teže. Gibanje psa in število sprehodov pa v skladu s kondicijo, ki jo ima, primerno povečamo. Naj vaš kosmatinec odkrije, da je lahko bolj zabavno skakati po gozdu kot na kavč.

Trening po programu. Če vaš pes obiskuje program šolanja ali pa ga šolate sami, nam zaupajte vaje, za katere želite, da jih z njim izvajamo. V času vaše odsotnosti bomo v howtelu utrjevali njegovo znanje in tako zagotovili kontinuiteto programa. Da počitnice v howtelu ne bodo le zabava.
Trening traja 30 min.

Osnovna poslušnost. Če je vaš mladi navihanec še potreben vzgoje, lahko med bivanjem v howtelu utrdimo znanje osnovnih pravil lepega vedenja kot so sedenje, prostor in stoja. Na vašo željo pa se lahko posvetimo tudi izzivom kot so odpoklic, hoja brez vrvice in prinašanje različnih manjših predmetov, razen TV daljinca.
Trening traja 30 min.

Na vašo željo pa se v času bivanja lahko priključi tudi eni izmed skupin na rednih treningih.

Vse zgornje storitve nudimo tudi za pse, ki niso gostje howtela.

CENIK HOTELA

POLNI PENZION
Nočitev 24
10 nočitev ali več (cena na noč) 20
2 psa iz iste družine (cena za enega psa) 18
POLPENZION
Dnevna oskrba med 8.00 in 20.00 18
Paket 10ih (cena na dan) 16
2 psa iz iste družine (cena za enega psa) 16
Doplačilo za mladička do 12 mesecev (na dan)

6

Dajanje zdravil

2

Doplačilo za BARF obrok (cena za obrok) 2-5

Vse cene so v Eur. Kanina ni davčni zavezanec.

Z vsemi vprašanji se lahko obrnete na nas preko telefona ali elektronskega naslov walter@kanina.si in odgovorili Vam bomo v roku 48ur.

Rezervirajte howtel preko spleta ali nas pokličite na 051 244 244. Subtitle text